Teodorovici: Am sa fac o invitatie guvernatorului BNR sa vina la Ministerul de Finante; cred ca e momentul sa discutam deschis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat duminica seara ca ii va face o invitatie guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sa vina la Ministerul de Finante pentru a discuta deschis, deoarece a auzit din piata ca ar fi presiuni „agresive” din partea BNR catre banci pentru a nu se scadea indicele ROBOR, informeaza AGERPRES.

„Am sa fac o invitatie domnului guvernator sa vina la Ministerul de Finante. Dansul n-a mai fost cred ca de multi ani de zile pe la Finante. Am tot fost eu anul trecut si in cadrul unor sedinte oficiale, dar si in discutii bilaterale. Acum o sa-l invit eu la Finante, alaturi de presedintele Asociatiei Romane a Bancilor si impreuna vor trebui sa-mi raspunda la niste intrebari tocmai pentru a evita situatiile care se intampla azi in zona sistemului bancar.

Sa ii ascult daca mai au si alte doleante, dar sa pun si eu niste intrebari la care vreau sa am si cateva raspunsuri.(…) Cred ca este momentul ca domnul guvernator sa vina si la Finante si sa discutam deschis. Pentru ca aud din piata, in ultimele zile, de cand a aparut Ordonanta 114 (privind unele masuri fiscal-bugetare n.r.) ca sunt presiuni agresive din partea Bancii Nationale, eu sper sa nu fie adevarat, catre banci pentru a nu se scadea ROBOR”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2