Teodorovici: De ce oamenii cu dreptul la o pensie sa astepte un sistem invechit? Poate la recalculare nu mai sunt pe aceasta lume

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat sambata ca sistemul de recalculare a pensiilor este “invechit si foarte intepenit”, aratand ca, din pacate, sunt oameni care in momentul in care li se va recalcula pensia “nu mai sunt pe aceasta lume”, informeaza AGERPRES.

“Stiti cum e si cu recalcularea pensiilor. De ce omul care are dreptul la o pensie sa astepte un sistem invechit si foarte intepenit, de foarte multe ori, si in multe situatii sa astepte o recalculare de pensie? De ce nu noi, statul, sa alocam forfetar, sa spunem, o suma pe care am anticipa ca ar fi cea corecta si dupa ce pensia se va recalcula si stim exact cat e, sa inceapa sa se regleze, pentru ca omul trebuie sa primeasca astazi cel putin cat ar trebui sa primeasca in urma unei recalculari de pensii.

Oamenii nu au timp sa astepte. Din pacate, viata asa este, sunt oameni care, in momentul in care pensia li se va recalcula, nu mai sunt pe aceasta lume. Asta este viata, trebuie sa fim foarte pragmatici. Atunci de ce sa astepti? Tu, stat, ai gresit fata de oameni, tu, stat, trebuie sa platesti si sa asiguri fiecarui om ceea ce merita atunci cand merita, nu peste nu stiu cat timp cand tu, stat, te sinchisesti sa acorzi acel drept. E o alta abordare, o alta logica pe care mi-as dori tare mult sa o vad in aceasta tara. Si sa fim noi, sa facem ceea ce simtim”, a spus Teodorovici.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2