Teodorovici, despre amnistia fiscala: In aprilie vreau sa putem sa o avem in Guvern

PNL

Amnistia fiscala va fi discutata in aprilie in Guvern si aceasta propunere va fi bine primita de mediul de afaceri, a declarat marti seara, la postul public de televiziune, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, informeaza AGERPRES.

“Amnistia fiscala vine. Curand. Cei care ne urmaresc sa nu creada ca pot sa nu plateasca la stat. Nu, e pentru trecut. Pentru companiile publice si cele private. Aceasta propunere va fi foarte bine primita de mediul de afaceri. (..) In aprilie vreau sa putem sa o avem in Guvern. Luna viitoare. (…) La o companie de stat asta este singura, unica sansa sa poti sa o readuci in economic ca un actor activ”, a spus Teodorovici.

El a precizat ca sunt mai multe variante de esalonare si aceasta trebuie facuta intr-o perioada care sa permita firmei sa faca businessul pentru care a fost infiintata sa-si poata plati obligatiile fata de terti si, intr-un final, sa dea si statului o particica din datoria pe care are sa o dea, din principalul care ramane.

“Si asta sa fie o perioada atat de lunga cat sa permita un astfel de comportament activ in piata. (…) Mai sunt lucruri care sunt vorbite deja cu mediul de afaceri. Nu vor fi luate fara sa fie o discutie in prealabil cu mediul de afaceri. Singurul caz a fost OUG 114”, a mai afirmat ministrul Finantelor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1