Teodorovici: Imi doresc ca, peste inca un an, sa pot vedea o natiune romana schimbata in bine

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca isi doreste sa vada peste un an “o natiune romana schimbata in bine”, iar cei care si-au lasat acasa copiii “plecand sa-si caute un rost pe alte meleaguri” sa poata gasi motivatia reintoarcerii acasa, informeaza AGERPRES.

“Imi doresc ca, peste inca un an, sa pot vedea o natiune romana schimbata in bine, imi doresc sincer ca cei care si-au lasat acasa copiii plecand sa-si caute un rost pe alte meleaguri, sa poata gasi, in anul ce va veni, motivatia reintoarcerii acasa, imi doresc ca Romania sa nu mai fie egala celorlalte state europene doar cand vorbim de obligatii si vreau sa cred ca noul an care, pentru mine, incepe azi, sa fie un an al reconcilierii nationale adevarate. Imi place sa cred ca nu mai e mult pana ce natiunea romana va constientiza ca Romania de maine nu poate exista fara morala, fara credinta si fara memorie, asa cum a spus Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei.

Din pacate, insa, vad in aceste zile cum demersul legitim al unor semeni ai nostri de a-si exprima, chiar si prin proteste de strada, opiniile si convingerile, este umbrit de actiunile incalificabile, de huliganism, de forta, de ura, ale unor specimene cu fete umane, gata oricand sa arunce cu noroi in actiunile cetatenilor acestei tari”, a scris Teodorovici duminica pe Facebook.

Parafrazandu-l pe Octavian Paler, Teodorovici a mai scris ca “pentru toti aceia care simtim romaneste, indiferent in ce colturi ale lumii ne aflam, Romania ramane patria noastra, restul sunt doar tari”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2