Teodorovici: Nu sunt si nu vor fi probleme nici cu pensiile si nici cu salariile; se maresc pensiile cu 10% de la 1 iulie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pensiile se vor mari cu 10% de la 1 iulie si nu vor fi probleme in privinta platii pensiilor si salariilor, a dat asigurari, joi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, informeaza AGERPRES.

“Sunt bani si vor fi pana la final de an pentru pensii si salarii. Noi ne uitam foarte atent pe fiecare cifra – avem datele preliminare, vor fi maine postate pe site-ul MFP, pentru ca atunci este termenul legal – si datele arata ca suntem in graficul pe care l-am avut inca de la inceput de an, grafic pe baza caruia noi am si estimat si am aprobat in Parlament bugetul pe 2018. Pot sa fie fluctuatii, cand in zona de TVA, in zona de accize, in zone diferite, dar, per total, in acest an vom fi asa cum ne-am angajat pe planul de incasari si nu numai”, a declarat Teodorovici, la Antena 3.

Intrebat daca sunt bani pentru marirea de 10% a pensiilor de la 1 iulie, seful de la Finante a subliniat ca tot ce s-a prevazut pentru acest an se va realiza, iar impactul bugetar aferent tuturor masurilor anuntate a fost prevazut in bugetul pe 2018.

“Pentru fiecare masura pe care am avut-o pentru acest an impactul bugetar a fost prevazut in acest an in buget. Tot ce s-a prevazut in acest an se va realiza. Se maresc pensiile cu 10% de la 1 iulie”, a precizat Teodorovici, reiterand ca “nu sunt si nu vor fi probleme nici cu pensiile si nici cu salariile”.

In plus, acesta a sustinut ca sunt foarte multe zone din care se pot aduce bani “fara sa punem in plus”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2