septembrie 17, 2021

Teodorovici: Romania isi propune sa avanseze lucrarile in domeniul economic, financiar si fiscal, in beneficiul statelor membre

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romania doreste sa participe activ la consolidarea proiectului european si isi propune sa avanseze lucrarile in domeniul economic, financiar si fiscal, in beneficiul statelor membre, a declarat luni ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul intrevederii pe care a avut-o la Bucuresti cu ministrul Finantelor din Norvegia, Siv Jensen.

Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis luni AGERPRES, cei doi ministri de Finante au discutat, la sediul MFP, despre prioritatile Presedintiei romane a Consiliului Uniunii Europene in domeniul economic si financiar.

“Romania isi doreste sa fie un participant activ in procesul de consolidare a proiectului european. In acest context, ne propunem sa avansam lucrarile in domeniul economic, financiar si fiscal, cu scopul stimularii cresterii economice, a investitiilor si prin sprijinirea reformelor structurale, in beneficiul statelor membre”, a afirmat Teodorovici.

Cei doi ministri de Finante au discutat despre serviciile financiare, cooperarea fiscala internationala, impozitarea digitala si iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

La intalnire au mai participat secretarii de stat in Ministerul Finantelor Publice Oana-Elena Iacob, Mihai-Eleodor Mandres si Attila Gyorgy.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2