Terasele sunt deschise de astăzi, pentru băimăreni. Terasa ”Millennium” și grădina de vară ”La Tour” vă așteaptă să le treceți pragul. Vezi aici, la ce număr de telefon poți face rezervare

De astăzi, proprietarii localurilor din Baia Mare și-au reluat activitatea. Chiar dacă restaurantele sunt închise, la propriu, aceștia își pot primi clienții la terase.

Proprietarii sunt încântați de faptul că, într-un final, guvernarea liberală, și-a făcut curaj și le-a dat undă verde. Aceștia spun că au luat toate măsurile cerute pentru limitarea infectării cu COVID-19 atât a personalului, cât și a celor care le trec pragul.

Sorin Orzac, proprietar Millennium, La Tour: ”Atât terasa ”Millennium”, cât și grădina de vară ”La Tour” au fost deschise de astăzi. Ambele vor funcționa în intervalul orar 09.00-24.00. Ca și măsuri de protecție, pot să vă spun că toți angajații poartă măști și mănuși și li se ia temperatura când încep serviciul. Totodată punem la dispoziția clienților și a angajaților dezinfectant pentru mâini. Avem și un plan de dezinfecție a celor două terase.”

Orzac spune că băimărenii și-au făcut rezervări chiar de astăzi.

Sorin Orzac: ”S-au făcut rezervări și 50% din capacitatea totală este ocupată. La intrarea în cele două terase clienții vor lăsa ospătarului numărul de telefon, adresa și numele. Pot să vină la noi cu toată încrederea deoarece suntem pregătiți să-i primim.”

Rezervări se pot face pentru terasa ”Millennium” la numărul de telefon 0751.188.212, iar pentru grădina de vară ”La Tour”, rezervările se pot face la 0749.085.322.

Astfel, băimărenilor nu le rămâne decât să prindă curaj și să-și reia viața, treptat, bucurându-se de tot ceea ce le poate oferi orașul.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1