Terenul de atletism din Baia Mare s-a transformat in loc de plaja. Reactia unei baimarence revoltate (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Terenul de atletism si zona aferenta s-a transformat, odata cu temperaturile ridicate din ultima perioada, intr-un veritabil loc de plaja.

Asta spre nemultumirea unei baimarence, care se arata extrem de revoltata de situatia intalnita si pe care a prezentat-o pe reteaua de socializare Facebook.

“Municipiul Baia Mare – Politia Locala, Politia Municipul Baia Mare, Primaria Municipiului Baia Mare, chiar nimeni nu ia vreo masura impotriva acestor nesimtiti? Voi v-ati lasa copiii pe pista de atletism ca sa-l vada p-asta cum sta aproape in c*** gol, la plaja? Repet, pe pista de atletism, nu la vreo piscina (…).

Bai, criminali nu prindeti, hoti nu prindeti, siguranta in oras nu asigurati, macar unuia in c*** gol ii puteti face ceva? Cataline, nu faci un live si de aici, o interventie, o ceva?”, spune Nicoleta Ivan, intr-o postare pe Facebook, la care a atasat si cateva fotografii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ion

    cocalari soecifici baii mari – alegatorii lu’ cereches, aflati la odihna dupa furaciunile prin franta – indeletnicire draga maramuresenilor

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2