Terenul de atletism din Baia Mare s-a transformat in loc de plaja. Reactia unei baimarence revoltate (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Terenul de atletism si zona aferenta s-a transformat, odata cu temperaturile ridicate din ultima perioada, intr-un veritabil loc de plaja.

Asta spre nemultumirea unei baimarence, care se arata extrem de revoltata de situatia intalnita si pe care a prezentat-o pe reteaua de socializare Facebook.

“Municipiul Baia Mare – Politia Locala, Politia Municipul Baia Mare, Primaria Municipiului Baia Mare, chiar nimeni nu ia vreo masura impotriva acestor nesimtiti? Voi v-ati lasa copiii pe pista de atletism ca sa-l vada p-asta cum sta aproape in c*** gol, la plaja? Repet, pe pista de atletism, nu la vreo piscina (…).

Bai, criminali nu prindeti, hoti nu prindeti, siguranta in oras nu asigurati, macar unuia in c*** gol ii puteti face ceva? Cataline, nu faci un live si de aici, o interventie, o ceva?”, spune Nicoleta Ivan, intr-o postare pe Facebook, la care a atasat si cateva fotografii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ion

    cocalari soecifici baii mari – alegatorii lu’ cereches, aflati la odihna dupa furaciunile prin franta – indeletnicire draga maramuresenilor

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *