The Hope Ball 2015: Un nou eveniment marca HHC Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

copil la geam, privind ploaiaHope and Homes for Children Romania organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului The Hope Ball, sambata, 7 noiembrie, in sala Atlas a Hotelului Radisson Blu din Bucuresti. Seara va cuprinde o serie de licitatii caritabile, puse la dispozitie de parteneri generosi ai HHC Romania, dar si muzica de calitate si dans.

„Am intrat in linie dreapta pentru urmatorul eveniment marca HHC Romania. Va fi din nou o seara extraordinara, cu o ambianta deosebita, dar si cu o tema generoasa: Into the Future. In zilele ce urmeaza ii vom prezenta pe cei carora le datoram editia din acest an, si, bineinteles, ne bucuram daca veti alege sa participati la cea mai autentica si frumoasa seara de fundraising din aceasta toamna din Bucuresti. Partenerul principal este in acest an Kaufland Romania”, mentioneaza organizatorii evenimentului.

Fondurile stranse de la sponsori si oaspeti vor sustine atat proiecte din programul de prevenire a abandonului, cat si din programul de dezvoltare personala si educationala a adolescentilor din proiectele HHC la nivel national. Donatii, pachete de sponsorizare si rezervari pe www.thehopeball.org. 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2