The winner is ZiarMM – Recunoasterea obiectivitatii in presa din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

The winner is ZiarMM (Castigatorul e ZiarMM), acesta a fost mottoul cu care senatorul Ciprian Rogojan a felicitat redactia noastra, la aniversarea a patru ani de activitate. Demnitarul a oferit ziarului un mic trofeu purtand inscriptia de mai sus.

Reprezentantul Parlamentului Romaniei a tinut sa precizeze faptul ca isi doreste o presa echidistanta si puternica, aspect concretizat prin materiale in spatele carora sa nu se mai regaseasca interesele unora sau altora, asa cum se intampla adesea in peisajul mediatic maramuresean.

Senatorul a aratat ca o presa independenta nu este un deziderat imposibil de atins, dand ca exemplu ZiarMM. “Apreciez ca sunteti obiectivi”, a punctat Ciprian Rogojan.

Continuand afirmatiile sale, putem conchide ca adevaratii castigatori sunt cititorii, cei care trebuie informati corect.

De asemenea, colectivul redactional a fost felicitat si de conducerea administrativa a judetului si de liderii principalelor partide politice locale.  Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures, prin locotenent-colonelul Ioan Muresan, a oferit echipei ZiarMM mesajul institutiei, reprodus in foto-copia de mai jos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

16 Comments

 1. lina

  măi,măi, la ISU Maramures toti purtatori de vorbe şi scriitori de sloganuri au limba de lemn şi daca tot au felictat ziarul ar fi trebuit să scrie corect denumirea lui respectiv “ZiarMM.ro”.

  Reply
 2. Radu

  O apreciere pe deplin meritata the winner is ZiarMM.
  Echipa ziar MM este cea mai profesionista din MM.
  Mult succes!
  Sunteti de departe cei mai buni!

  Reply
 3. Omul Revolutionar

  Da, omenii isi mai doresc si altceva in afara de informatii negative mincinose, gen stirile de la ora 5 si teoria conspiratiei fabricata in laboratoarele de presa. Cand omul vede ca minti si manipulezi atunci considera ca iti bati joc de el si te taxeaza. Avem exemple in presa maramureseana.

  Reply
  1. Ciprian DRAGOS

   Cu totii gresim uneori. E inerent. Important e sa ne gasim echilibrul pe parcurs. Faptul ca suntem laudati sau criticati e firesc. Criticati-ne atunci cand gresim, dar sa fie cu argumente, la fel cum ne cereti si dvs, cititorii, noua sa fim obiectivi, intransigenti, cautatori de adevar si valori. De ce credeti ca doar dvs doriti asta si noi nu?
   Asta si-a propus ZiarMM inca de la inceput. Decenta. Faptul ca moderam comentariile (gresim si acolo, evident) o facem pentru a exista un echilibru intre cei despre care scriem si ideile lor mirobolante desprinse din lectura intamplatoare, pe tren, a unor romane de anticipatie, si realitatile concrete, nevoile cotidiene ale celor care ne citesc macar si un titlu.
   Poate demersul nostru v-a convins. Pe altii, nu. E doar normal. Nu suntem pastori, pentru a convinge. Nu ne-am propus asta. Speram doar in schimbarea unei mentalitati morbide in multe dintre cazuri.
   Pe ZiarMM nu veti vedea, cat sunt inca ipene la minte, morti, raniti, impuscati, fetite despuiate sau sfaturi pentru sex in trei. E drept, pierdem multi cititori cu asta, dar avem satisfactia schimbarii unor mentalitati. Multe, putine, nu are importanta.
   Acuzati-ma de ce vreti, de demagogie ieftina chiar. Altfel nu pot scrie.
   Mi-as dori ca toti cititorii sa aiba cel putin mentalitatea dv, domnule Revolutionar.

   Reply
   1. dilau

    prietene ciprian dragos, eu zic ca a venit vremea sa uiti de argumente.nu mai bine mergi pe idea -noi putem sa va injuram dar voi nu- ?.faci ce vrei, beleaua e sa nu ajungem ca “dincolo”.

    Reply
     1. dilau

      nu cred ca e un drum chiar asa de lung.auzi, ce faci daca miine vine prietenu k… si-ti pune in fata un “cec in alb”?.doar intreb, nu dau cu parul.

    1. Ciprian DRAGOS

     Dincolo, Rogojan e defaimat tocmai pentru ca numele sau a aparut aici. Ce sa mai comentam…

     Reply
 4. Omul Revolutionar

  Iar critica cititorilor atunci cand e argumentata e consructiva cand doar se ataca fara argumente nu mai e considerata critica ci ceea ce este rautate. Mai gresim si noi citititorii, dar apreciez faptul ca, cuvintele nepolitcoase sunt cenzurate. Asa m-ati facut sa revin.

  Reply
 5. chupaccabra

  la inceput erati ziarul de casa al primarului, apoi dupa ce a preluat acea indatorire alt ziar v-ati sucit. cat despre comentarii, pe prietenii de breasla nu ii moderati si ii lasati sa balacareasca pe ceilalti cititori decenti. nu cred ca domnul senator e un etalon al emitentilor de premii pt presa, asa ca hai sa nu epatam. nu inteleg de ce lipsesc din lista celor care va felicita cei de la Romaltyn, alti prieteni de ai dumneavoastra. totodata cu ocazia implinirii a 4 ani de activitate va felicit si eu, fara diploma sau trofeu, si va doresc spor la munca in continuare, cu bune si cu rele, sa va pot citi si de acum inainte.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2