Tigari, bauturi alcoolice si produse alimentare confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

alcoolIn perioada 30 – 31 martie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni in scopul prevenirii, descoperirii si combaterii faptelor ilicite care se comit in domeniul comertului cu marfuri intracomunitare, a contrabandei cu tigari si pentru protejarea populatiei impotriva unor fapte de comert ilicit.

Astfel, au fost verificate 28 de societati comerciale si sapte persoane fizice si au fost constatate trei infractiuni, doua de contrabanda si una de evaziune fiscala si opt contraventii. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 8.000 de lei.

“Totodata, politistii au confiscat 223 pachete cu tigari, bauturi alcoolice si produse alimentare in valoare totala de 3.160 de lei precum si 563 de lei in numerar.

Politistii sigheteni de ordine publica au actionat ieri pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Au fost controlate trei societati comerciale si 21 de persoane fizice si au fost constatate abateri ce au fost sanctionate cu amenzi in suma de 4 790 de lei”, potrivit buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Totodata, politistii au confiscat bunuri detinute in vederea comercializarii ilegale, in valoare de 625 de lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *