Tigari de contrabanda ascunse intr-o remorca

PNL

tigari contrabandaPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au organizat si desfasurat o actiune, in zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu tigari.

Astfel, un echipaj din cadrul sectorului a identificat pe raza localitatii Harnicesti, jud. Maramures, un autoturism marca Seat, la volanul caruia se afla Gheorghe T., de 48ani, domiciliat pe raza judetului Maramures care era insotit de Maria T, de 48 ani domiciliata pe raza aceluiasi judet.

„La controlul efectuat asupra masinii, in remorca pe care o tracta a fost descoperit un loc special amenajat (pod dublu) in care se aflau tigari, fapt pentru care autoturismul si cele doua persoane au fost conduse la sediul sectorului in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cu aceasta ocazie, au fost descoperite 2.265 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 20.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar cele doua persoane sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1