Tigari de contrabanda confiscate in Baia Mare si Sighetu Marmatiei

contrabanda tigariPeste 160 pachete cu tigari de contrabanda ce urmau a fi comercializate au fost confiscate ieri de politisti, in urma unor actiuni pentru combaterea ilegalitatilor comise pe raza municipiilor Sighetu Marmatiei si Baia Mare.

Politistii Biroului de Ordine Publica Sighetu Marmatiei au actionat joi, intre orele 09.00 – 15.00 pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Astfel, in urma controalelor efectuate la sediilor unor societati comerciale si a verificarilor unor persoane fizice, politistii au confiscat 100 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de peste 1.000 de lei.

Si politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat ieri, pe raza municipiului Baia Mare, pentru prevenirea si combaterea comertului stradal ilicit cu tigari de contrabanda.

Politistii au identificat mai multe persoane care detineau tigari de provenienta ucraineana ce urmau a fi comercializate ilicit. Astfel, au fost confiscate 62 de pachete cu tigari pentru care nu au putu fi prezentate documente legale de provenienta, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a persoanelor implicate, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1