Tigari de contrabanda confiscate in Tautii Magheraus si Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 13-14 februarie ofiterii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au actionat pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu produse din tutun si a actelor de comert ilicit, pe raza municipiului Baia Mare si a orasului Tautii Magheraus.

In cadrul activitatilor desfasurate au fost verificati doi agenti economici si sapte persoane fizice, fiind constatate trei infractiuni de contrabanda.

De asemenea, organele de cercetare penala din cadrul politiei au finalizat activitatile de urmarire penala desfasurate intr-un dosar penal in care s-au efectuat cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de contrabanda, inaintand dosarul unitatii de parchet competente, cu propunerea de emitere a rechizitoriului si sesizarea instantei de judecata.

In sarcina banuitului s-a retinut ca acesta a detinut si transportat cu autoturismul pe DN1C, pe raza localitatii Tautii Magheraus, cantitatea de 4.970 pachete de tigarete provenite din contrabanda, cauzand astfel un prejudiciu bugetului consolidat al statului in suma de 60.998 lei. Alte 1.840 de tigarete provenite din contrabanda, in valoare de 1.200 de lei, au fost indisponibilizate la Baia Mare, conform IPJ Maramures.

Politistii de la investigare a criminalitatii economice vor desfasura si in perioada urmatoare actiuni specifice pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilicite si incalcarii legislatiei, in toate domeniile, in scopul asigurarii unui climat optim de ordine, liniste, siguranta si legalitate a mediului de afaceri, cu preponderenta in locurile si mediile semnalate cu risc ridicat de comitere a faptelor de evaziune fiscala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2