Tigari de contrabanda confiscate la frontiera cu Ucraina

PNL

In data de 18 noiembrie, politistii de frontiera de la Sectorul PF Sighetu Marmatiei, aflati in serviciul de supraveghere a frontierei de stat, au observat, in jurul orei 20.00, cu ajutorul aparaturii din dotare, mai multe persoane care transportau colete voluminoase dinspre frontiera catre DN 19, unde era stationat un autoturism.

“Lucratorii nostri au procedat la interceptarea si somarea prin voce a celor in cauza moment in care barbatii au abandonat coletele si au incercat sa fuga. In urma actiunii, au fost retinuti doi cetateni romani, Casian P., de 22 ani si Sebastian B., de 26 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Maramures.

Unul dintre barbati era șoferul autoturismului taxi care stationa in apropiere si langa care au fost descoperite 9 colete care contineau tigari de provenienta ucraineana. Acestea urmau sa fie transportate cu autoturismul in cauza cu intentia de a fi comercializate pe piata neagra de desfacere”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Autoturismul, tigarile si cei doi barbati au fost condusi la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.100 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 54.000 lei.

Cei doi maramureseni sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1