Tigari de contrabanda confiscate la frontiera de nord

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat aproximativ 12.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

Astfel, ieri, 28 mai 2017, in jurul orei 19.30, s-a prezentat in P.T.F. Siret, pe sensul de intrare in tara cetateanul roman Vasile G., in varsta de 44 de ani, conducand un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in Romania. Actionand in baza analizei de risc, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, persoanei si bagajelor.

In acest context,  a fost descoperita ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in spatii special amenajate in bara din fata si in semi-aripi, cantitatea de 280 pachete de tigari, de provenienta ucraineana. Tigarile, in valoare de 400 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.

***

Si politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Maramures si Sectorul PF Brodina au descoperit in urma unor actiuni punctuale, cantitatea totala de 11.620 pachete cu tigari de provenienta ucraineana care urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere.

Tigarile, in valoare de 112.000, au fost ridicate in vederea confiscarii iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *