Tigari de contrabanda depistate la frontiera de nord

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaSambata, 23 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Viseu de Sus, judetul Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, in zona de responsabilitate.

„In jurul orei 20.20, lucratorii nostri au depistat in trafic, pe DJ 186, pe raza localitatii Salistea de Sus, judetul Maramures, un autoturism marca Fiat, cu numar de inmatriculare specific Bulgariei, suspect a fi implicat in contrabanda cu tigari.

Politistii de frontiera au oprit masina in cauza, la volanul careia se afla Ioana C. de 30 de ani, iar pe scaunul din dreapta sotul acesteia, Octavian C. de 29 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Hunedoara.

Pe timpul controlului, lucratorii nostri au observat intr-un loc special amenajat in podeaua dubla, mai multe pachete cu tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii celor doua persoane si a masinii cu tigari la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

In urma unui control amanuntit, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de 3.249 pachete tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci, in valoare de aproximativ 30.000 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma agravanta.

In continuare, se desfasoara activitati specifice, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, iar autoturismul in cauza, in valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2