Tigari de contrabanda depistate in trenul de calatori

PNL

In perioada 29 aprilie – 1 mai, politistii Biroului de Politie Transporturi Maramures au desfasurat activitati in vederea depistarii si tragerii la raspundere a calatorilor fraudulosi sau a persoanelor care transporta cu trenul tigari de contrabanda.

Astfel, politistii au actionat in zona limitrofa a caii ferate si in trenurile de calatori care circula pe relatia Bocicoiu Mare  – Sighetu Marmatiei, Bucuresti – Viseu de Jos – Sighetu Marmatiei respectiv Cluj Napoca – Viseu de Jos – Sighetu Marmatiei. In urma controalelor efectuate in aceasta perioada politistii au gasit si confiscat in vederea continuarii cercetarilor 364 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

De asemenea, politistii au identificat si persoanele banuite de comiterea infractiunii de contrabanda. Este vorba de sase persoane cu varsta cuprinsa intre 13 si 41 de ani, din comunele Bistra si Bocicoiu Mare, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

In toate cazurile politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1