Tigari de contrabanda descoperite intr-o padure din Sarasau

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Sarasau au confiscat 24.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, valoarea acestora ridicandu-se la 281.000 lei. Tutunul a fost descoperit intr-o padure din apropierea frontierei de stat.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Un echipaj al politiei de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit intr-o zona impadurita din apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu tigari. Imediat, la fata locului a fost solicitata o echipa de interventie, care a procedat la cercetarea si supravegherea zonei, timp in care au fost informate si autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment, care ne-au comunicat faptul ca pe directia respectiva au retinut o persoana de sex masculin implicata in activitatea de contrabanda.”

Coletele descoperite au fost transportate la sediul politiei de frontiera unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 24.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

In continuare se fac cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole