Tigari de contrabanda descoperite intr-o padure din Sarasau

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din Sarasau au confiscat 24.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, valoarea acestora ridicandu-se la 281.000 lei. Tutunul a fost descoperit intr-o padure din apropierea frontierei de stat.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Un echipaj al politiei de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sarasau, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a descoperit intr-o zona impadurita din apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu tigari. Imediat, la fata locului a fost solicitata o echipa de interventie, care a procedat la cercetarea si supravegherea zonei, timp in care au fost informate si autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment, care ne-au comunicat faptul ca pe directia respectiva au retinut o persoana de sex masculin implicata in activitatea de contrabanda.”

Coletele descoperite au fost transportate la sediul politiei de frontiera unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 24.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

In continuare se fac cercetari pentru identificarea persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *