Tigari de contrabanda dosite in autoturisme

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incidentele s-au petrecut la frontiera de la Petea si Siret. Tigarile descoperite au fost confiscate.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: In cursul serii de ieri, in jurul orei 23.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un barbat, in varsta de 50 de ani, cu dubla cetatenie romano-ucraineana. Acesta conducea o autoutilitara marca Iveco, cu numar de inmatriculare specific Ucrainei. Existand suspiciuni ca ar transporta tigari, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, persoanei si bagajelor.”

Astfel, s-a descoperit in spatarul banchetei, cantitatea de 240 pachete cu tigari, cu timbru fiscal ucrainean. Tigarile, in valoare totala de 2.808 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar persoana in cauza este cercetata pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Si in aceasta dimineata, in jul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, un cetatean roman, in varsta de 59 ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Romania.

Existand suspiciuni ca si acesta transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii. Astfel, a fost descoperita, intr-un spatiu special amenajat in rezervorul autoturismului, cantitatea de 580 pachete de tigari, de provenienta ucraineana. Si in acest caz, tigarile, in valoare de 870 lei, au fost confiscate, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole