Tigari de contrabanda dosite in bagaje

Reclame home 1
Reclame home 1


Politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Suceava –I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit ascunse in bagajele a trei cetateni romani care urmau sa se imbarce intr-un autocar cu destinatia Londra, peste 1500 pachete de tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 18.000 lei. Cei trei cetateni romani sunt cercetati de politistii de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “La nivelul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava s-a desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de responsabilitate. Astfel, in jurul orei 08.40, lucratorii nostri au depistat in autogara din municipiul Radauti, trei cetateni romani, de sex masculin, domiciliati pe raza judetului Botosani, care urmau sa se imbarce intr-un autocar cu destinatia Londra si care aveau in bagajele personale tigari de provenienta ucraineana.”

In urma celor constatate, cei trei barbati au fost condusi la sediul STPF Suceava, unde, in urma controlului amanuntit asupra bagajelor, a rezultat cantitatea de 1.529 pachete de tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de peste 17.889 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cele trei persoane sunt cercetate de politistii de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand ca la finalizarea cercetarilor, sa fie luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole