Tigari de contrabanda gasite in masina unui maramuresean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 30 septembrie, politistii de frontiera de la Sectorul PF Sarasau au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 15.00, lucratorii din cadrul sectorului au interceptat si oprit pentru control, pe raza localitatii Sarasau, un autoturism, marca Daewoo, condus de un cetatean roman Adrian T., de 23 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

“La controlul efectuat asupra mașinii, politistii de frontiera au descoperit, in portbagaj trei colete care contineau tigari, fapt pentru care mașina și persoana in cauza au fost conduse la sediul sectorului, in vederea efectuarii unui control amanuntit. Cu aceasta ocazie, in cele trei colete au fost descoperite 2.500 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, pentru care soferul nu poseda documente de provenienta.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarșirii infractiunii de contrabanda”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Autoturismul folosit la activitatea infractionala, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor, iar tigarile, in valoare de peste 22.000 lei, au fost confiscate.

In continuare, se fac cercetari in vederea depistarii persoanelor implicate in aceasta activitate infractionala, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2