Tigari de contrabanda, gasite intr-un sopron cu fan din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 7 septembrie, in jurul orei 21.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Valea Viseului au descoperit, in zona de responsabilitate, opt colete invelite in folie de culoare neagra, ascunse intr-un sopron cu fan, de pe raza localitatii Bistra, jud. Maramures.

In interiorul coletelor, lucratorii nostri au constatat ca sunt tigari de provenienta ucraineana, fapt pentru care s-a trecut la monitorizarea zonei in vederea depistarii persoanelor implicate la transportul baxurilor.

Totodata, in cel mai scurt timp, s-a luat legatura cu autoritatile de frontiera ale statului vecin fiind anuntate despre captura cu tigari in vederea cercetarii in comun a evenimentului.

Coletele au fost transportate la sediul politiei de frontiera, iar in urma inventarierii s-a constatat ca acestea contin 3.910 pachete tigari, marca Jin Ling, in valoare de peste 34.400 de lei.

In urma unor verificari specifice, s-a constatat ca in activitatea infractionala este implicat I. N. de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramures.

Drept urmare, intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, barbatul este cercetat pentru contrabanda, iar in continuare se efectueaza cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale si depistarea tuturor persoanelor implicate.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2