Tigari in valoare de peste 70.000 lei, confiscate la frontiera de nord

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Miecuri, 19 februarie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 20.00, un echipaj al politiei de frontiera a observat mai multe persoane care transportau in spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul tarii.

“Imediat, politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor, efectuand somatiile legale prin voce, moment in care acestea au abandonat coletele si au fugit, spre teritoriul statului vecin.

In vederea retinerii persoanelor, politistii de frontiera au tras doua focuri de avertisment in plan vertical, conform prevederilor legale, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au oprit, intorcandu-se pe teritoriul statului vecin.

Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera din Ucraina despre eveniment, in vederea cercetarii in comun a cazului.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei de frontiera, care a procedat la supravegherea si cercetarea zonei, fiind descoperite opt colete cu tigari.

Acestea au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 70.200 lei”, a spus Iulia Stan, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *