Tigari, produse alimentare si legume confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In perioada 18 – 19 octombrie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au derulat o actiune pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor de natura economico-financiara si pentru prevenirea, descoperirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul contrabandei cu tigari si in domeniul cu produse agro – alimentare.

In urma activitatilor de verificare efectuate la 12 persoane fizice si la sediile a 26 societati comerciale, politistii au aplicat 11 sanctiuni contraventionale la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si la Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Valoarea amenzilor aplicate este de 24.000 de lei. De asemenea, politistii au confiscat tigari, produse alimentare si legume pentru care nu au putut fi prezentate documente legale, in valoare de peste 1.000 de lei, si au ridicat in numerar suma de 1.456 lei, conform IPJ Maramures.

Totodata, a fost intocmit dosar penal pentru o infractiune de contrabanda si se continua cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a tuturor persoanelor implicate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *