Tigari transportate cu snow-mobilul si ascunse intr-un scaun auto pentru copii, descoperite de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 15 martie, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Poienile de Sub Munte, judetul Maramures, au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in zona de responsabilitate.

“Astfel, in jurul orei 17.30, lucratorii nostri au observat, intr-o zona muntoasa, la o altitudine de peste 1.500 de metri, un snow-mobil pe care se aflau doua persoane, care au trecut ilegal frontiera din Ucraina in Romania.

Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, efectuand somatiile legale prin voce, moment in care una dintre ele a coborat de pe snow-mobil, fiind retinuta de catre lucratorii nostri, iar cealalta a reusit sa se retraga, cu snow-mobilul, pe teritoriul ucrainean.

Imediat, au fost anuntate si autoritatile de frontiera ucrainene despre eveniment, iar in urma verificarii zonei, politistii de frontiera au descoperite cinci baxuri cu tigari, ce contineau 2.380 pachete de tigari, marca Marble, de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 21.500 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii”, se arata intr-un comunicat de presa al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cadrul verificarilor s-a constat ca persoana in cauza este cetateanul ucrainean R.M., in varsta de 31 ani, din Ucraina.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda in forma agravanta si trecere ilegala a frontierei de stat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2