septembrie 26, 2021

Tigari in valoare de aproximativ 22.000 de lei confiscate de politistii Biroului de Combatere a Contrabandei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaPolitistii Biroului de Combatere a Contrabandei au identificat trei persoane din Baia Mare, banuite ca ar fi fost implicate in activitati de depozitare si comert cu tigari de contrabanda. Aproape 2.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, gasite in urma unor perchezitii domiciliare, precum si alte bunuri si inscrisuri au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Miercuri, 22 iunie, politistii de investigare a criminalitatii economice din cadrul Biroului de Combatere a Contrabandei au continuat activitatile de prevenire si combatere a comertului ilicit cu tigari de provenienta ucraineana sau tigari netimbrate in Romania si tragere la raspundere a persoanelor implicate in astfel de activitati infractionale. In urma activitatilor specifice desfasurate, politistii au identificat doi barbati si o femeie, toti domiciliati in municipiul Baia Mare, banuiti ca au fost implicati in activitati infractionale de depozitare si comert cu tigari de contrabanda.

In urma efectuarii unor perchezitii domiciliare, politistii au gasit si ridicat in vedere confiscarii 39.707 tigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienta. De asemenea, au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, si alte bunuri si inscrisuri, potrivit buletinului informativ al IPJ Maramures.

Politistii continua cercetarile in vederea identificarii si tragerii la raspundere a tuturor persoanelor implicate in activitatea de contrabanda si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2