TikTok lansează noi opțiuni de control parental

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

TikTok lansează noi opțiuni de control parental, prin care părinții pot configura anumite aspecte ale conturilor copiilor. Părinții pot seta conturile celor mici ca private, pot stabili cine are voie să comenteze la postările acestora, cine le poate vedea clipurile la care au dat like și pot chiar bloca accesul la funcția de căutare a aplicației, precizează techcrunch.com.

Odată cu actualizarea lansată astăzi, părinții vor putea acum să adapteze o gamă extinsă de setări de control parental pentru adolescenți. Acum pot activa sau dezactiva capacitatea adolescentului de a accesa bara de căutare din aplicație, unde se poate căuta conținut, utilizatori, hashtag-uri și sunete. Aceasta ar fi o formă de pedeapsă pentru un utilizator TikTok activ, deoarece ar avea un impact semnificativ asupra capacității adolescentului de a descoperi noi creatori și tendințe sau de a crea conținut propriu.

Părinții pot alege, de asemenea, să activeze sau să dezactiveze acum posibilitatea altor utilizatori de a vedea „Apreciați videoclipurile” ale adolescentului în profilul lor. Începând cu această actualizare se poate limita cine are voie să comenteze videoclipurile adolescentului selectând „toată lumea”, „prieteni” sau „nimeni”.

Compania spune că noile controale parentale sunt lansate pentru toți utilizatorii din întreaga lume.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *