Time to Talk Business: Intalnire de afaceri, in scop caritabil (FOTO&VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mm business club (1)Peste 40 de invitati au participat la o noua editie a evenimentului Time to Talk Business, organizat de Maramures Business Club. Manifestarea a fost un real succes, atat pentru organizatori cat si pentru oamenii de afaceri pasionati de marketing, social media si antreprenoriat.

“Suntem un grup de business infiintat in urma cu trei ani. Acum patru ani am decis, impreuna cu sotia mea, sa ne mutam din Cluj-Napoca in Baia Mare, si in momentul in care am ajuns aici am avut o dorinta de a crea un spatiu dedicat antreprenorilor, managerilor, specialistilor din Baia Mare in care sa ne intalnim, sa discutam despre experientele noastre personale”, a declarat Ciprian Borsan, fondator Maramures Business Club.

Invitatul special al evenimentului, Stefan Darabus, director national al HHC Romania, a vorbit in fata publicului prezent despre inceputul muncii sale in cadrul fundatiei, dar si despre probleme actuale cu care se confrunta copiii si parintii care provin din medii defavorizate.

“Tinerii care cresc in aceste institutii de tip vechi, de multe ori ajung sa fie beneficiari ai sistemului de protectie, dependenti de prestatii sociale. Le este foarte greu sa aiba relatii pe termen lung si sa isi gaseasca un loc activ in societate si daca au copii de multe ori ajung si acestia in sistemul de protectie. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt simple. Orice copil ar trebui sa creasca intr-un mediu familial, nu altundeva. Orice alt mediu duce la trauma, la abuz”, a declarat Stefan Darabus, in cadrul intalnirii.

Intalnirea a avut un scop caritabil, toate incasarile fiind folosite pentru a ajuta o tanara mama care isi creste singura cele doua fetite.

ZiarMM

ciprian borsan

mm business club (3)

mm business club (4)

mm business club (6)

mm business club (7)

mm business club (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole