Timp de patru zile, in Baia Mare va circula un autobuz electric

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

In perioada 13-17 martie, prin Municipiul Baia Mare va circula un autobuz electric marca SOLARIS URBINO 12.

Autobuzul va circula pe linia 3/11(Urbis – str. Luminisului – Piata Izvoare – Primarie – Bucla – str. Victor Babes – str. Victoriei – Piata Revolutiei – Urbis).

„Administratia publica locala impreuna cu SC URBIS SA cauta in permanenta solutii tehnice noi si performante, capabile sa imbunatateasca si sa protejeze mediul. Se stie ca intr-un oras modern, un element poluant major il reprezinta emisia zilnica de noxe, produsa de participantii in trafic, cauza care afecteaza major starea de sanatate publica.

Consider ca aceasta initiativa pusa in slujba comunitatii, completeaza in mod fericit parcursul actual avand ca scop modernizarea municipiului, contribuind la atingerea telului propus prin care ne dorim ca Baia Mare sa devina cel mai curat, organizat si sanatos oras din Romania”, a spus primarul interimar Marinel Rob, intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. tersanski

    eeeeeeeee… ce mai sufera primarul „ales” acuma… ce-ar mai vrea EL sa poata iesi „in fata” si sa se laude cu treburi din astea… insa, ghinion… vorba unui clasic in viata…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2