“Timp pentru Tine”, eveniment marca TNL Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ADVERTORIAL POLITIC

Marti, 6 martie, a avut loc la Hotel Mara din Baia Mare evenimentul “Timp Pentru Tine” organizat de Tineretul National Liberal, Maramures, la care au participat peste 100 de invitati. Evenimentul a fost dedicat FEMEII, fiinta nobila din vietile tuturor.

La sosire, participantele au fost intampinate cu cate o floare si o cupa de sampanie pentru a marca cu anticipatie ziua femeii.

In cadrul evenimentului au avut loc seminarii gratuite ce au oferit informatii despre noile tendinte in moda, hairstyiling, precum si seminarii practice de machiaj, sustinute de profesionisti in domeniu.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Claudiei Verdes, trainer Magazin si Scoala de Machiaj Atelier Paris, Baia Mare, Pop Tudor, Matrix Professional and Color, impreuna cu o parte a echipei Hair Station si Denisa Vanca, make-up artist.

Unul dintre partenerii evenimentului, Gabriela Dunca, owner al magazinului Golden Dressing, a pus la dispozitia invitatilor o mini prezentare de moda, tinute unicat, elegante si originale ale creatorilor romani pe care ii reprezinta si promoveaza.

Pe langa toate informatiile primite in cadrul acestui seminar, invitatii s-au bucurat si de momente muzicale deosebite. Paula Clara Crisan, prezentatoarea evenimentului, alaturi de Ciprian Dragan au sustinut un mini concert si au destins atmosfera, reusind sa aduca zambete si voie buna invitatilor.

La finalul evenimentului, doamnele si domnisoarele prezente au beneficiat de o tombola cu numeroase premii, vouchere la centru spa, discounturi la diferite magazine cu articole vestimentare, salon coafura, mostre de machiaj, pachete continand creme si alte produse naturale de ingrijire a fetei.

Organizatia judeteana a Tineretului National Liberal multumeste tuturor doamnelor si domnisoarelor prezente la acest eveniment, precum si tuturor celor implicati in realizarea lui.

Seria evenimentelor si actiunilor realizate sub  egida TNL Maramures va continua si in acest an cu actiuni inedite gandite in spiritul ideologiei liberale.

DEPARTAMENTUL DE IMAGINE, COMUNICARE si RELATII CU PRESA al TNL MARAMURES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *