TIMP pentru TINE, un eveniment marca TNL Maramures ajuns la a doua editie (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In data de 6 martiem la Hotel Mara din Baia Mare a avut loc cea de-a II-a editie a evenimentului TIMP pentru TINE, dedicat femeii, organizat de echipa Tineretului National Liberal din Maramures.

Au fost prezente peste 150 de femei, iar evenimentul a fost prezentat de Anamaria Peride.

Evenimentul a fost structurat in 3 sesiuni: make-up, hair styling si prezentare de moda

“In cadrul sesiunii de make-up a fost invitata Claudia Verdes – Scoala Atelier Paris. Aceasta s-a axat pe tendintele anului 2019 in materie de machiaj, greseli frecvente, pasi de urmat pentru realizarea unui machiaj corect.
Roxana Stan si Georgiana Bandici au realizat o sesiune demonstrativa de make-up, urmata de explicatia tehnicilor de realizare a machiajului.

In cadrul sesiunii de hair styling a vorbit Michelle David – Illusion. Prezentarea a fost bazata pe tendintele anului 2019 in materie de hair styling, tipsuri pentru coafuri rapide, tehnici de ingrijire si aranjare a parului.

In cadrul ultimei sesiuni au fost prezentate tinute de zi si de seara de la magazinul Gia Fashion si rochii de seara unicat de la Sinestezic. Sinestezic foloseste o tehnica speciala de imprimare a materialelor, realizand rochii unicat.

La finalul evenimentului a avut loc o tombola cu premii oferite de producatori locali si magazinul Douglas. Evenimentul s-a incheiat cu un concert oferit de Ciprian Dragan”, spun reprezentantii TNL.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *