Tineretul Liberal organizează concurs de idei pentru a schimba Baia Mare. Ce trebuie să faci

Reclame home 1
Reclame home 1
Dacă ești tânăr cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, vrei să te implici în dezvoltarea orașului Baia Mare și ai o idee care ai vrea să fie pusă în practică, atunci TNL Baia Mare vine cu o soluție. Un concurs de proiecte.
 
„La finalul acestui concurs, ideea câștigătoare va lua forma unei Hotărâri de Consiliul Local și va fi susținută, în vederea implementării ei, de către președintele TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun – consilier local al Municipiului Baia Mare. În plus, inițiatorii primelor trei idei, cu cel mai mare punctaj, vor avea oportunitatea de a vizita Palatul Parlamentului din București. Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori.
Ce trebuie să faci? Accesează link-ul de mai jos și completează informațiile solicitate până la data de 20.01.2023, ora 23.59.  https://forms.gle/icj3BVsDPUdetWUE6
Cea mai bună idee va fi selectată în baza regulamentului acestui concurs, care este disponibil în descrierea formularului de înscriere menționat anterior. Așteptăm ideile voastre în număr cât mai mare!
Implicarea face diferența ”, precizează TNL Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. SShowman

    Mda… la capitolul idei : – concurs cu desene pe asfalt , șotron, șah etc. sau colecționar de timbre cap de bou … P.S. apropo , când n-ai infrastructură cum poți transforma ideile în realitate ?! ( treziți-vă sau culcați-vă la loc) …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole