Tineri absolventi la Jandarmeria Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 5 noiembrie,  un numar de noua subofiteri, absolventi ai scolilor militare de subofiteri de la Dragasani si Falticeni, care au ales sa-si desfasoare activitatea la Jandarmeria Maramures, au fost primiti in randurile Jandarmeriei Maramures.

„Colegii nostri vor participa la un program de pregatire pentru cunoasterea atributiilor si sarcinilor  specifice, dupa care vor intra in serviciu, sub tutela unui specialist, timp de sase luni, pentru executarea misiunilor de ordine publica, in cadrul structurilor operative ale unitatii de la Baia Mare, Targu Lapus, Viseu de Sus si Borsa.

De la primele ore ale diminetii, noii nostri colegi au fost primiti de catre domnul lt.col. Haiduc Mihai Dan, Prim adjunct al Inspectorului sef, care le-a adresat un calduros bun venit, asigurandu-i de tot sprijinul colectivului unitatii, pentru a se putea acomoda cat mai repede.  Ziua de 5 noiembrie va ramane de referinta pentru cei noua jandarmi, deoarece reprezinta prima lor zi in serviciu, la unitatea militara unde au ales sa fie repartizati ca urmare a absolvirii studiilor militare”, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Maramures.

„Inca din liceu am considerat meseria de jandarm, ca fiind printre cele mai respectate de catre cetateni  iar uniforma de jandarm cea mai impunatoare. Consider ca jandarmii au o prestanta care te face sa respecti aceasta arma si sa iti doresti sa faci parte din randul cadrelor ei”, spune tanara sg.maj.Vancea D.G. iar domnul sg.maj.

Selinc I.C. a precizat: „De mic mi-am dorit o cariera militara si am cautat sa inteleg care arma mi se potriveste cel mai bine. I-am vazut pe jandarmi mereu in strada, la misiuni alaturi de cetateni  astfel ca am luat decizia de a fi jandarm”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2