Tineri care au pus in pericol siguranta circulatiei feroviare, identificati si cercetati de politisti

PNL

La data de 3 februarie, un revizor de cale ferata a sesizat politia ca persoane necunoscute au smuls si distrus placutele de evacuare din Tunelul ’’Dragoiasa’’ si au pus obstacole pe calea ferata.

Deplasati la fata locului, politistii din cadrul Biroului Transporturi au constatat ca galeria de aerisire situata deasupra tunelului, care era inchisa cu grilaj metalic, avea lacatul sustras iar in tunel au fost distruse si aruncate pe terasamentul caii ferate opt placute semnalizatoare, conform IPJ Maramures.

De asemenea, in cadrul verificarilor efectuate, politistii au mai constatat ca au fost distruse bunuri din doua imobile nelocuite, din zona tunelului, si ca un stalp de fluier CFR din beton armat a fost dislocat si asezat pe terasamentul caii ferate, existand astfel pericolul deraierii trenului care circula pe relatia respectiva.

Activitatile desfasurate de politistii din Salistea de Sus in colaborare cu cei din cadrul  Postului de Politie TF Viseu de Jos si cei din Sacel au dus la identificarea a doi tineri din Sighetu Marmatiei si Salistea de Sus, banuiti de comiterea faptelor.

Acestia sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere sau semnalizare falsa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1