Tineri din Coasta de Fildes si Guineea surprinsi in timp ce intrau fraudulos in Romania pe la frontiera cu Ucraina

PNL

Politistii de frontiera au depistat si retinut trei tineri din Coasta de Fildes si Guineea, care au incercat sa intre ilegal in Romania din Ucraina. Cele trei persoane au fost predate autoritatilor de frontiera ucrainene in baza acordului de readmisie, in vederea continuarii cercetarilor.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Un echipaj al politiei de frontiera Brodina, din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, a depistat si retinut in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Straja, trei cetateni straini, de sex masculin, care nu vorbeau limba romana si nu isi justificau prezenta in zona. Barbatii au fost dusi la sediul sectorului, unde, in urma verificarilor s-a stabilit ca doi provin din Coasta de Fildes si unul din Guineea si au varste cuprinse intre 17 si 23 de ani.”

Tinerii sunt acuzati de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, au fost predati azi, 16 septembrie 2019, autoritatilor de frontiera ucrainene, in baza acordului de readmisie.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1