Tinerii au fost primii care s-au alaturat actiunii de ecologizare organizata de Cristian Niculescu Tagarlas la baraj (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (6)Peste 60 de saci cu gunoaie au adunat voluntarii care au participat la actiunea de ecologizare de la baraj Firiza, organizata duminica, 6 martie, de avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Baimarenii s-au mobilizat din nou, la mai putin de o saptamana de la precedenta actiune. Tinerii au fost cei care au raspuns apelului lansat de presedintele interimar al PNL Baia Mare. Dimineata, acestia s-au apucat sa adune mizeriile lasate la voia intamplarii sau aduse de apele din amonte chiar langa lac, sursa de apa potabila a municipiului Baia Mare.

Elevi de scoala generala si de liceu, dar si adulti s-au aflat printre voluntari. „A venit primavara, dar din pacate ghioceii nu vor putea iesi de sub un covor de peturi, conserve si tot felul de gunoaie care se gasesc pe marginea barajului care alimenteaza orasul Baia Mare cu apa. Ne-am propus ca in aceasta primavara sa ecologizam toate malurile care tin de baraj”, a declarat Romeo Crisan, unul dintre voluntari.

Participantii si-au propus sa organizeze actiuni similare la fiecare sfarsit de saptamana, dar sa si mobilizeze din ce in ce mai multa lume.

„Am adunat astazi gunoaie doar dintr-un singur loc. Vrem sa facem si niste placute pe care sa le afisam in zonele de agrement si prin mesajele lor sa incurajam oamenii sa stranga gunoaiele. Cea mai problema este ca se aduna mizerie langa zona de colectare a apei potabile, iar cetatenii ar trebui sa inteleaga ca tine de ei sa faca curat dupa iesirile la iarba verde, deoarece cu totii bem din apa barajului”, a punctat Ionut Caraba, un alt voluntar.

Presedintele interimar al Partidului National Liberal Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, a spus ca ii va sustine pe tinerii prezenti la ecologizarea de duminica in toate campaniile de mediu pe care urmeaza sa le organizeze.

Andreea FAT

cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (14) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (13) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (12) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (11) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (10) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (7) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (8) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (9) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (5) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (3) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (4) cristian niculescu tagarlas ecologizare baraj (2)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Ion BEUCA

  Duminica 6 martie 2016. La Eurovision intr-o sala „tunata” sau la strans gunoaie pe lacul Firza? Cristian Niculescu Ţâgârlaş candidatul PNL la Primaria Baia Mare, a ales varianta incomoda. Eu spun ca a ales bine.

  Reply
  1. Bonis

   Mai Beuca,omul tau a preferat gunoaiele din cauza ca l-ar fi umilit kake la maxim.Oricum nu are sanse sa treaca nici macar de 15 %,sub rezultatele pe care o sa le obtineti voi ca partid.

   Reply
  2. Attila

   Da, asa ar fi fost daca ecologizarea s-ar fi aflat la a 4-a editie, initiata acum 4 ani de pnl, incat sa fie un proiect generos, de la care sa nu astepti nimic in schimb. Asa, e doar un mod diferit de a face campanie electorala. Fanii eurovision nu sunt impresionati, iar cei care vad diferenta, vad si motivatia din spate. Sa vedem daca la anul campania de ecologizare va fi reluata, chiar si fara motive electorale, sau vom primi poze din excursii montane.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2