Tinerii liberali baimareni au impadurit zona din spatele Garii

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Tinerii liberali maramureseni, in frunte cu Andrei Hoban si Radu Ardelean, au desfasurat in dupa masa zilei de vineri, 11 aprilie, o actiune de plantare si ecologizare a zonei din spatele garii, la care s-au alaturat si o parte din locuitorii zonei.

Inarmati cu unelte specifice sapatului, participantii, vreo 50 la numar, au reusit sa planteze 200 de puieti de molid si stejar, proveniti din pepiniera Directiei Silvice Maramures si au adunat 5 saci cu mizerii.

La actiune s-a alaturat si o baimareanca stabilita in Noua Zeelanda, aflata in ultima saptamana de concediu, care a pus umarul la treaba, impreuna cu mama si cele doua fetite ale sale.

“Este de apreciat initiativa acestor tineri deoarece ne aflam la intrarea in Baia Mare, o zona foarte circulata, autogara, gara, iar toti cei care intra in oras ar trebui sa aiba o priveliste frumoasa, nu gunoaie”, a precizat Mia C., baimareanca.

Plantarea de puieti reprezinta o continuitate a actiunii de anul trecut, care a dat rezultate.

“Ma bucur ca anul acesta am reusit sa adunam un numar atat de mare de participanti, la care s-au alaturat chiar si cetateni ce locuiesc in zona garii.

Am reusit sa mai plantam in jur de 200 de puieti langa cei plantati anul trecut. Ne dorim sa dam un sens acestei zone verzi care face intrarea in orasul Baia Mare si care se pare ca a fost uitata de lume.

Multumim din suflet celor care si-au rupt putin din timpul lor pretios pentru a ne da o mana de ajutor”, a declarat Radu Ardelean, presedintele TNL Baia Mare.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1