Tinerii liberali baimareni vor sa aduca autostrada pana in Maramures

PNL

Tinerii liberali au lansat de curand initiativa de strangere de semnaturi pentru petitia online “Hai sa aducem autostrada in Maramures“. Propunerea vine din partea TNL Baia Mare si COATL Maramures.

“In proiectul national de autostrazi, Maramuresul nu era pe lista, de aceea scopul nostru este de a imbunatati conditiile de acces a turistilor in judetul nostru, pentru ca toti cei interesati de frumusetile Maramuresului sa vina mai des inspre noi.

Am inceput cu o pagina de facebook si o petitie online in acest sens, insa nu ne dorim sa se inteleaga ca ar fi vorba de un protest impotriva autoritatilor nationale”, a declarat Radu Ardelean, presedintele TNL Baia Mare.

In acelasi asentiment sunt si tinerii intreprinzatori liberali, care isi doresc imbunatatirea mediului de afaceri in Maramures.

“Din punctul meu de vedere, Romania nu are momentan resurse de a realiza si conecta Maramuresul la reteaua nationala de autostrazi, insa ar fi suficient sa conecteze toti polii de crestere economica din toate regiunile, prin niste drumuri expres sau rapide, nu la fel de costisitoare ca si autostrada. Acestea se pot extinde si dezvolta ulterior in autostrazi”, a conchis Marius Vargas, presedintele COATL Maramures.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. Adriana Marcut

    Foarte buna initiativa, sper sa si reuseasca. Si un drum expres sau rapid ar fi binevenit.

    Reply
  2. Alex Boitor

    Hai să impartăşim frumuseţile Maramureşului cu toată ţara. Hai să construim autostrada la Maramureş!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2