Tinerii liberali il sustin pe avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, in lupta pentru castigarea Primariei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cnt_romeo crisanReprezentantii TNL Baia Mare au decis sa se implice tot mai mult in viata politica si sociala a comunitatii. Faptul ca acestia au avut posibilitatea sa-si desemneze prin vot secret reprezentantii care vor candida pe listele pentru Consiliul Local si Judetean, a fost o oportunitate pentru tinerii liberali, ei sustinand ca implicarea lor  in proiectele comunitatii este extrem de importanta.

Presedintele TNL, Romeo Crisan, a mentionat ca tinerii liberali il sustin pe avocatul Cristian Niculescu Tagarlas in competitia pentru castigarea Primariei Baia Mare si ca se vor implica in toate actiunile organizate de catre presedintele PNL Baia Mare.

„Tinerii au adunat un numar consistent de voturi, in cadrul Adunarii Generale a PNL Baia Mare, ceea ce inseamna ca in viitorul Consiliul Local dar si in Consiliul Judetean, acestia vor avea cateva mandate.Noi am venit nu doar cu propuneri de candidati ci si cu proiecte, ceea ce inseamna ca pe viitor ne vom implica mai mult in societate, promovand si sustinand proiecte sustenabile. Ne-am angajat totodata sa participam si la drumetiile montane organizate de presedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, fiind alaturi de el in toate activitatile organizate in aceasta campanie”, a declarat Romeo Crisan, presedintele TNL Baia Mare.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. gogu

    Domnii mei, de ce nu faceti ceva pentru oras si cand nu sunt alegeri? De ce partidele isi fac prezenta doar la alegeri. Doar atunci se arata ce nu face bine altul, doar atunci le vin idei de dezvoltare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2