Tinerii liberali implinesc visurile unor copii talentati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

TNL Baia Mare a organizat si anul acesta evenimentul caritabil „Ceai pentru un viitor”.

Aflat la cea de-a treia editie si gazduit de restaurantul „La Palincie” din Baia Mare, evenimentul a fost un adevarat succes, tinerii liberali reusind sa contribuie la ajutorul de care Florin Varga, un tanar olimpic la franceza, are nevoie pentru a-si continua studiile si, totodata, pentru a-si implini visele.

Craciun Ovidiu, presedinte TNL Baia Mare: ”Ne bucuram ca si in acest an, am reusit sa organizam acest eveniment in cadrul caruia ajutam tineri talentati, frumosi si inteligenti sa isi urmeze visurile. Noi, tineretul liberal baimarean, suntem o echipa care lupta pentru viitorul tinerilor si ne dorim sa facem lucruri frumoase pentru ei. Doar in acest fel vom reusi sa dezvoltam Baia Mare, Maramuresul si Romania. Tineretul poate schimba tara noastra intr-o Romanie altfel.”

Ioana Marincas, secretar regional TNL Romania: ”La evenimentul de anul acesta am avut peste 100 de invitati, care ne-au onorat cu prezenta. Vreau sa le multumesc tuturor ca au fost alaturi de noi si de Florin, elevul eminent, pe care la aceasta editie a evenimentului nostru „Ceai pentru un viitor”, am hotarat sa il ajutam am hotarat sa il ajutam si sa contribuim la o mica parte din realizarea a ceea ce el isi doreste pentru viitor si anume sa isi continue studiile, pe mai departe, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Tinerii, pe care i-am sustinut in fiecare an, sunt tineri cu initiativa, talentati, potentiali lideri, iar menirea noastra este sa-i ajutam si sa contribuim la dezvoltarea lor.”

In prima editie a evenimentului, tinerii liberali au sustinut un tanar olimpic la matematica, iar in ce-a de-a doua editie, ajutorul lor s-a indreptat catre o tanara talentata la desen de la “Liceul de Arta” din Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *