Tinerii liberali maramureșeni au donat sânge în cadrul campaniei ,,Din inimă pentru România”

Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa TNL Maramureș s-a mobilizat astăzi pentru campania ,,Din inimă pentru România-TNL doneaza!,, și zeci de tineri liberali au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș unde au donat sânge.

Campania de donare de sânge se află la a doua ediție, tineri liberali din întreaga țară participând în număr mare la acest eveniment.   România se situează pe ultimele locuri din Europa în ceea ce privește numărul de donatori, în condițiile în care e nevoie de tot mai mult sânge pentru a salva vieți.

,,Sunt bucuros că tinerii liberali maramureșeni s-au mobilizat din nou exemplar pentru campania de donare de sânge.  E important să ne implicăm în comunitate, să oferim un bun exemplu și să îi mobilizăm și pe alții să vină să doneze sânge.  Dăruind sânge,  dăruim speranță de viață și îi ajutăm pe cei care au nevoie de implicarea noastră. Le mulțumesc tuturor tinerilor liberali maramureșeni care au participat și anul acesta la campania de donare de sânge și îi încurajez să îi convingă și pe alții să meargă la centrele de transfuzie să doneze sânge. ,, a declarat președintele TNL Maramureș,  Gabriel Ștețco.

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole