Tinerii liberali maramureseni, premiati la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

TNL Maramures a participat in acest week-end la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment desfasurat la Centrul International de Conferinte „Casino” din Sinaia.

In cadrul evenimentului, echipa tineretului liberal a fost felicitata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru toata activitatea desfasurata si implicarea de care a dat dovada. De asemenea, organizatia TNL Maramures a primit doua distinctii nationale si anume: Premiul „Mircea Ionescu Quintus” pentru formarea si perfectionarea noilor lideri politici din cadrul Scolii Politice „Gheorghe I. Bratianu” Sighetu Marmatiei si Premiul Special „Caravana Tricolorul” pentru actiunea in care tinerii maramureseni au purtat pe brate un simbol de peste 300 mp, Tricolorul Romaniei.

In mesajul de multumire pentru premiile primite presedintele TNL Maramures, Gabriel Bogdan Stetco, a declarat: „Suntem bucurosi sa facem parte din familia care de peste 10 ani se intalneste anual la Sighetu Marmatiei pentru a-i comemora pe cei care si-au dat viata pentru o Romanie libera de comunism. Oameni politici, elite ale culturii romanesti, oameni de stat au luptat pentru o Romanie libera. Noi, tinerii ne intalnim la Sighetu Marmatiei pentru ca si noi avem de luptat. Avem de luptat impotriva abuzurilor, avem de luptat impotriva nedreptatilor, avem de luptat pentru o Romanie dezvoltata, o Romanie puternica, o Romanie a tuturor romanilor. Impreuna garantam pentru o ROMANIE ALTFEL! Si eu garantez pentru Romania!”

In cadrul aceleiasi Gale, presedintele Klaus Iohannis, distins cu Premiul „Garantul Democratiei”, a multumit tinerilor, i-a incurajat si le-a cerut curaj si determinare in toate proiectele pe care si le propun.

La final, presedintele Romaniei le-a transmis tinerilor un indemn ferm: „Dati ce aveti mai bun pentru tara!”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2