Tinerii PMP Maramure s-au intalnit cu Traian Basescu. Ce le-a spus

home camp2
home camp2
home camp2

In cadrul sedintei de sambata, 13 septembrie, a Scolii de Vara a Partidului Miscarea Populara, desfasurata la Mamaia, s-au votat inceperea demersurilor de afiliere la YEPP – Organizatia de Tineret a Partidului Popular European precum si rezolutia “Un tanar – un loc de munca – un viitor”.

Masurile luate pentru crearea locurilor de munca pentru tineri sunt urmatoarele: Educatia – primul pas spre un loc de munca stabil si bine platit, Facilitarea accesului la finantare pentru tineri si Consolidarea capacitatii administrative si sprijin din partea statului.

“La Scoala de Vara ne-au onorat cu prezenta presedinte Traian Basescu, presedinta Elena Udrea, Eugen Tomac, Cristian Petrescu, Claudiu Palaz, Aurelian Pavelescu, Stefan Vlaston.

Presedintele Traian Basescu ne-a transmis sa invatam sa ne alegem prioritatile in viata, iar in topul listei ar trebui sa fie gasirea unui loc de munca si abia apoi sa ne gandim sa ne achizitionam o casa, dupa modelul tinerilor americani, acesta adaugand ca viata intr-o economie libera inseamna competitie.

Tot dansul a adus la masa discutiilor si controversatul subiect – somajul in randul tinerilor, despre care ne-a comunicat faptul ca Uniunea Europeana a alocat Romaniei suma de 106 milioane de euro, din care Guvernul nu a cheltuit nici un ban”, a spus Andreea Veres, presedintele Organizatiei de Tineret a PMP Maramures.

Totodata, Elena Udrea le-a transmis tinerilor ca sustine inainte de toate educatia, care are cel mai important rol in ceea ce priveste formarea tinerilor de maine, predarea religiei in scoli, care poate fi o garantie a sanatatii morale a acestui popor, prin promovarea valorilor si perceptelor crestine si reducerea somajului in randul tinerilor, dar si in randul adultilor care sunt inaintea pensionarii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. ali

    Cum tineri PMP-isti, sa stati cu ditai poza pe piept in fata candidatului(in cazul de fata candidatei!!!)??? Pentru apetitul de limbi si placerea nevinovata a dansei, sper ca v-ati apucat de studiat “spectacolele” din Coreea de Nord!!! Un dans tematic, un cantec dedicat conducatorului suprem, niste care alegorice, o poezie in care este aratata iubirea de tara a liderului si de ce nu casapirea oponentilor ???
    Chiar si in momentul in care sustii pe cineva sau ceva, acest lucru se poate face cu bun simt si putin gust estetic ! Ma mir ca nu v-au tatuat pe ceafa cu portretul zanei! Iar pe voi, “care nu a-ti fost indoctrinati”, va indoctrineaza si spala creierul acum. Sunteti aplaudacii de maine! Felicitari!!! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *