Tinerii social-democrati au continuat actiunile dedicate copiilor in Seini, Somcuta si Gardani

PNL

1 iunie3Cosmin Butuza, presedintele TSD Maramures a aratat ca, pentru organizatia de tineret a social-democratilor maramureseni, 1 Iunie a fost, cu adevarat, o zi speciala.

Conform declaratiilor liderului filialei judetene a TSD, cea mai frumoasa etapa din viata fiecaruia este copilaria. Si, datorita acestui fapt, Ziua Internationala a Copilului trebuie sarbatorita cu fastul cuvenit, pentru ca fiecare copil sa se bucure de acest moment.

”Dupa ce duminica am fost in Parcul ”Regina Maria” din Baia Mare, unde am impartit aproximativ 350 de pachete de dulciuri alaturi de colegii mei de la TSD Maramures si TSD Baia Mare, marti ne-am deplasat la Seini si Somcuta, pentru a oferi o atentie si copiilor din aceste localitati.

In Seini l-am avut alaturi de noi si pe presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, precum si pe edilul localitatii, Gabriela Tulbure, aici fiind organizata Parada Sportivilor seineni. Ii multumesc pentru implicare si colegului meu, presedintele TSD Seini, Ovidiu Sasca, care mereu este protagonistul unor actiuni frumoase si cu impact social. Am fost prezenti si in Somcuta Mare, unde pachetele au fost oferite de mine, in timp ce copiii din Gardani au fost rasplatiti cu dulciuri de presedintele organizatiei TSD din comuna, Cosmin Babas”, a declarat presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza.

Acesta a tinut sa mentioneze faptul ca TSD Maramures are o stransa relatie de colaborare cu executivul conducerii judetene a PSD, care supervizeaza toate actiunile tinerilor social-democrati.

Biroul de presa al PSD Maramures

1 iunie4 1 iunie5

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1