Tinerii UNPR-isti s-au inscris in TSD Maramures

PNL

protocol TSD-UNPR (1)

Absortia UNPR de catre PMP nu a fost privita cu ochi buni de toti membri progresisti, motiv pentru care, unii dintre ei, au ales sa treaca intr-o alta tabara politica. In acest sens, la finalul saptamanii trecute, o parte a tinerilor progresisti din judetul Maramures, alaturi de presedintele organizatiei de tineret a UNPR Maramures, Cosmin Sabou, au semnat adeziunile de inscriere in Partidul Social Democrat (PSD), organizatia de tineret. ”Eu, impreuna cu colegii mei din UNPR Tineret Maramures am decis sa mergem mai departe in politica, alaturi de cel mai mare partid din tara – PSD! Va multumim si bine v-am gasit”, a fost declaratia fostului presedinte al UNPR Tineret, Cosmin Sabou.

Cosmin Butuza, presedintele TSD Maramures a aratat ca organizatia pe care o conduce este in continua crestere, dar orice membru nou este primit cu bratele deschise. ”Ca si presedinte al TSD Maramures nu pot sa fiu decat bucuros ca tineri din alte partide sau neimplicati politic doresc sa vina alaturi de noi si de PSD. Acest lucru inseamna ca suntem un exemplu pentru alte organizatii de tineret si ca PSD este un partid ce are incredere si promoveaza tinerii. Asta s-a vazut extrem de bine la alegerile locale din 5 iunie 2016. Eu doresc sa ii felicit si sa le spun bun venit tinerilor din UNPR si sunt convins ca, impreuna cu tinerii din TSD, o sa reusim sa ducem mai departe proiectele incepute si sa demonstram ca IMPREUNA – DA, PUTEM!”, a declarat presedintele TSD Maramures, Cosmin Butuza.

Biroul de presa al PSD Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. papagal

  SaBOU un om zero caracter, ce stii de politica alo domnu? cat lapte da vaca? dar oaia?, nu-i nimica de mancat pentru voi aici la psd ce mai vreti ?

  Reply
 2. danut danciu

  adica organizatia Ulmeni, nu? Si Borsa! In Baia Mare ambii sunt inexistenti! PNL rulz! PSD in Baia Mare e mort :))))
  noroc cu …ce a candidat la primarie si ala ce nu are … ce e la primarie consilier acum

  Reply
 3. vasile

  Asa de mari progresisti sunt astia incat au simtit nevoia sa intre in maretul partid cu sechele comuniste, care si in prezent inca il are ca stindard pe tovarasul Iliescu,scolit si impachetat pentru romani de catre scoala de la Moscova. Foarte tare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1