Tinerii volebalisti baimareni la VALUE CENTER BAIA MARE de 8 martie  

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Luni, 8 martie 2021 toate doamnele si domnisoarele care vor vizita VALUE CENTER BAIA MARE au pregatita o surpriza din partea centrului comercial si a echipei de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare.

Tinerii jucatori vor fi alaturi de doamnele si domnisoarele prezente in aceasta zi la VALUE CENTER BAIA MARE cu un zambet, o floare si nu in ultimul rand cu un autograf.

Cu o medie de varsta de aproximativ 20 de ani, echipa de volei baimareana este in top 10 in clasamentul national.

In galeria centrului comercial puteti gasi in aceasta zi sugestii de cadouri deosebite de la comerciantii de produse traditionale, fabricate manual, produse de infrumusetare naturale si aranjamente florale rafinate .

VALUE CENTER BAIA MARE a fost inaugurat ca centru comercial baimarean in 6 decembrie 2018. Situat pe bulevardul București nr. 51-53, mall-ul are o suprafață totală de peste 22.500 mp și gazduieste hypermarket-ul Carrefour plus un mix variat de branduri naţionale şi internaţionale, de la fashion la articole sportive, farmacii, magazine pentru animale, accesorii telefonie mobilă sau electronice şi electrocasnice și brand-uri cunoscute, printre care Altex, CCC, Deichman, Hervis Sport, Pepco, Sportissimo, Takko, Sinsey, Flanco , Boutique 17, Noriel,  Marionnaud.

www.baiamarevaluecentre.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *