TNL Baia Mare se implica activ in viata publica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tnl baia mareTineretul National Liberal (TNL) Baia Mare a avut luni, 15 februarie, o sedinta cu membrii organizatiei la care au fost invitati presedintele organizatiei Partidului National Liberal (PNL) Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, insotit de consilierul local Calin Bota.

Tema principala de discutie a fost importanta implicarii tinerilor liberali in viata publica, in contextul electoral al anului 2016. In interventia sa avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, si-a oferit sprijinul tinerilor colegi liberali.

„Tineretea chiar este un avantaj in politica, iar colegii din TNL Baia Mare m-au convins de asta atat prin seriozitatea cu care abordeaza proiectele pe care le initiaza, cat si prin energia pe care o folosesc ca sa reuseasca! Abordarea lor imi garanteaza ca PNL Baia Mare are de castigat acum si pe viitor, idee care mi s-a confirmat si cu ocazia sedintei TNL Baia Mare la care am participat impreuna cu consilierul Calin Bota”, a scris Cristian Niculescu Tagarlas pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PNL Baia Mare a mentionat ca sistemul corupt si ineficient din administratia publica locala ii mobilizeaza pe tinerii liberali, condusi de Ionut Caraba, sa participle activ la viata publica.

„Sunt bucuros sa stiu ca am alaturi de mine si de PNL tineri activi, energici si increzatori in sansa lor pentru un viitor mai bun”, a completat Cristian Niculescu Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2