TNL Sighetu Marmatiei, premiata la Gala TNL 2014

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La Palatul Parlamentului a avut loc sambata cea de-a 9 a editie a Galei TNL, sub egida „Cultura romana, cultura europeana”. Tema galei din acest an a pornit de la ideea potrivit careia armonia dintre cetateni si sistemul de guvernare nu tine doar de cifre si masuri economice ci si de identitatea noastra ca popor, de cultura romana.

Gala TNL este evenimentul care aduce an de an pe scena tineri remarcabili ce isi canalizeaza energia catre promovarea valorilor liberale. In acest sens, premiul special „Nascut Liber” pentru rezistenta prin cultura a fost acordat TNL Sighetu Marmatiei, pentru evenimentul Scoala Politica „Ghe. I. Bratianu”.

„Acest premiu reprezinta o confirmare a faptului ca cei care participa la Scoala Politica „Ghe. I. Bratianu” apreciaza implicarea de care da dovada organizatia PNL de la Sighetu Marmatiei, pentru a perpetua acest eveniment major. Aceasta actiune a fost initiata in urma cu sapte ani de actualul presedinte al PNL Maramures, Ovidiu Nemes, fost vicepresedinte al TNL la nivel national.

Astazi, noi, tinerii liberali sigheteni, incercam sa ducem mai departe ce a construit domnul presedinte Ovidiu Nemes, iar faptul ca recent am fost premiati pentru truda si implicarea in acest eveniment, nu poate decat sa ne bucure si sa ne dea elan sa luptam in continuare pentru noi editii de succes ale acestei scoli politice de la Sighetu Marmatiei ”, precizeaza presedintele TNL Sighetu Marmatiei, Vasile Simion.

In cadrul Galei TNL 2014, presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, i-a fost acordat premiul special pentru „Cel mai activ tanar senior”, pentru activitatea desfasurata pe parcursul anului 2013.


Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2