Toate biletele cumpărate până acum pentru turneul de la Roland Garros ar urma să fie anulate

PNL

Toate biletele cumpărate până acum pentru turneul din acest an de la Roland Garros ar urma să fie anulate iar cumpărătorii să-şi primească banii înapoi, potrivit organizatorilor, scrie Reuters, titrat de Agerpres.

”Situaţia actuală generează prea multă incertitudine în privinţa evenimentelor care ar presupune prezenţa unui public numeros. În timp ce încercăm să găsim cea mai bună formulă pentru desfăşurarea turneului, am decis să rambursăm banii fanilor care deja au achiziţionat bilete”, se arată într-un comunicat.

Organizatorii Grand Slam-ului de la Roland Garros au discutat cu forurile de conducere ale tenisului o ajustare a calendarului competiţional, în timp ce media relatează despre amânarea cu o săptămână a turneului, reprogramat între 20 septembrie şi 4 octombrie.

”Noi am luat la mijlocul lunii martie decizia de a amâna turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie-4 octombrie. De atunci, am avut discuţii cu forurile internaţionale (ITF, WTA, ATP) privind optimizarea calendarului pentru a doua parte a sezonului, care urmează să finalizat de părţile interesate în curând”, a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei franceze de tenis (FFT).

Ziarul francez Le Parisien şi site-ul tennis.com au dezvăluit recent că Grand Slam-ul pe zgură va începe cu o săptămână mai târziu, pe 27 septembrie. Decizia FFT de amânare a turneului pe zgură de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost criticată pentru că noile date se suprapun cu turneele de hard. Amânarea cu o săptămână a turneului de la Roland Garros ar fi o decizie de bun simţ, pentru că ar lăsa o pauză de două săptămâni între sfârşitul turneului US Open şi startul turneului parizian.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1